Wednesday 14 December 2011

MOSXARI KOKKINISTO



- μισό κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κόκκινες πιπεριές γλυκές
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
- 250gr πελτές ντομάτας
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - αλάτι, πιπέρι

χρόνος προετοιμασίας: περίπου 1μιση ώρα

Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το μοσχάρι, τις πιπεριές και τα καρότα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με κράσι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την ντομάτα, μία κούπα νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Τέλος ρίχνουμε και το κρεμμύδι ολόκληρο ώστε να πάρει άρωμα το φαγητό χωρίς να γίνει "βαρύ" και το απομακρύνουμε με το τέλος του μαγειρέματος. Αφήνουμε περίπου για μιάμιση ώρα και προσθέτουμε νερό κατα τη διάρκεια αν δουμε οτι χρειάζεται.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


No comments:

Post a Comment