Friday 18 May 2012

KOTOPOULO ME SOGIA SWS



- 400γρ. κοτόπουλο στήθος ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας κάρυ
- 1κουταλιά της σούπας corn flour
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 lime
- μισό φλυτζάνι σόγια σως
- μισό φλυτζάνι νερό
- πιπέρι
- λάδι

Ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το χυμό από το lime και προσθέτουμε το νερό και τη σόγια σως. Εάν η σόγια είναι αλατισμένη δεν χρειάζεται να προσθέσουμε αλάτι στο φαγητό. Ρίχνουμε το κάρυ, το πιπέρι και το corn flour, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά. Μόλις ετοιμαστεί τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. Έτοιμο! Ιδανικά για συνοδευτικό προτείνουμε ρύζι basmati.

No comments:

Post a Comment